På tide å melde seg på kurs!

Nå nærmer det seg fort Kakle kjolekurs i Kongsberg, et helgekurs i midten av ferbuar. Det er enda to ledige plasser. Lyst til å være med? Bare å melde seg på.

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du en eller to barnekjoler og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy en barnekjole. Du kan velge mellom en velourkjole med pusekattapplikasjon og/eller en tosidig forklekjole med hjerteapplikasjon. Pakke med henglsebukse kommer også i løpet av høsten, på denne blir det satt opp egne kurs. Størrelse velger du selv. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

 

Kurset holdes på Beverlokalet i Sanitetsforeningens lokaler.

lørdag 18/2  kl 10:00 – 15:00

søndag 19/2  kl 10:00 – 15:00

 

Kurspris: 800,-

Materialpris: 295,-per pakke

 

Nye kurs utover våren kommer snart, blandt annet et eget hengslebuksekurs. Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Om barselgruppa har lyst på et formiddagskurs for eksempel, kan vi gjerne få til det. Samler du en gruppe deltagere og ordner lokale, har jeg mulighet til å komme der du bor og holde kurs. Vi selger også gavekort på Kaklekurs.  Ta kontakt!

 

Påmelding: gryaamodt@hotmail.com, 99228004