Gleder oss til ReDesign i Drammen

Vi forbereder til messe igjen til helga og det er alltid morsomt! ReDesign arrangeres søndag 29. januar på Sundland i Drammen kl 12:00 – 17:00. Klær skal sys ferdig, klær skal merkes, klær skal pakkes, symaskiner skal gjøres klar, hmmm…hvilke stoffer skal vi velge på salgsbordet…, kassa må med, husk bestillingsblokk, få med nok klesklyper til oppheng osv osv… Mye greier å ordne før en skal ut og selge. Men dette blir nok moro! Jeg er skikkelig uheldig og har lagt en venninnetur til Manchester på samme dato (eller uheldig og uheldig… gleder meg veldig til tur :-)) Men sporty Marianne som jobber hos meg stiller på arrangementet for Kakle. Herlige Marianne, JEG DIGGER DEG!

Kakle deltar med salg av Kakles redesign-klær og redesign-produkter. Alt fra Kakle er sydd av gamle stoffer fra 70-tallet. Herlige og myke klær i friske farger og morsomme mønstre. Klær til å bli glad av! I tillegg blir det salg av Kaklepakker for den som har lyst til å sy selv. Tre pakker er ute på markedet; velourkjolen, forklekjolen og hengslebuksa. Og så kan du få stoff til trekanttørkler som matcher alle tre plaggene. Vi pakker også med oss en god del syutstyr. Vi har tatt  inn en del av det utstyret vi bruker selv og er fornøyd med og selger videre til andre søminteresserte. Du kan skaffe deg gode sakser, magnetnålepute, tvillingnål, målebånd på rull, sømometer, vliesofix, mønsterpapir og annet spennende stæsj. Bra utstyr gjør sømmen gøy! Onionmønstre (spennende og gode danskdesignede symønstre til barn og voksen) får du bestilt hos oss.

 

SUPERT MESSETILBUD PÅ SYMASKINER

Kakle er forhandler av Janome symaskiner og på ReDesign stiller vi med et helt spesielt messetilbud. Vi selger Janome Decor Computer 4120Q og Janome My Lock 990D til 8.995,-. Med disse to maskinene får du et komplett syatelie til en veldig god pris. Du får en helt super elektronisk symaskin med massevis av spennende finesser og et stort flott sybord som følger med. Overlocken er utrolig gøy å sy på, den syr sammen, kaster over og kutter stoffet i en operasjon. Utrolig effektivt og utrolig gøy! Skal du sy klær er overlocken fantastisk! Du får også med en pakke med 12 quiltetråder i flotte farger og et brett til overlocken som samler opp avfallet etter kuttingen. Mye utstyr for pengene!

Aize og Hanife, to lærlinger fra kjole- og draktsyer på Kongsberg videregående, skal sitte og sy og demonstrere maskinene. Så her har du muligheten til å se maskinene i bruk og gjerne prøve selv.

Håper å se deg på ReDesign!