Skilpadde på tur med matchende kjole

 

 

Mari besøkte Kakle på DogA under Designernes eget julemarked. Hun endte opp med å bestille seg kåpe i ullfilt og kjole i velour.

 

 

Kåpa er i petrol ullfilt, fargen er helt nydelig. Hun ville ha en skilpadde på og flinke Marianne satt seg ned og tegna denne flotte skilpadda. Den er filta på for hånd med offwhite ullgarn. Her mangler den to små knapper til øyer som har kommet på i etterkant. Kåpa har en nydelig fasong jeg er veldig fornøyd med. Den har spiss hette og litt utsvingede ermer. Denne har tre perlemorsknapper.

 

 

 

 

 

 

Kjolen har petrol velour i livet og mørk brun velour i skjørtet. Ermene er i et brunt småblomstrete stoff fra 70-tallet, jeg tror det har vrært en gammel duk. Vi har applikert på en paraply og tre store regndråper. Tror Mari blir skikkelig flott, håper på å få noen bilder av damen…