Kjempegøy med Kaklekurs på tegnspråk!

I helgen var sju døve deltagere samla på CSS i Oslo til Kaklekurs, her er seks av dem samla med sluttresultatene sine. Se så flotte kjoler de sydde! (Beklager litt dårlige bilder, burde tatt med speilreflekskameraet…). Veldig gøy at det blei så mange forskjellige kjoler. Tre av dem sydde standard Kaklepakker, fire av dem bestilte spesialtilpasninger. Pia har sydd en cerise kjole i str 8-9 år med fugl på en grein, Anja har sydd forklekjole og lagd stjerne i stedet for hjerte, Hilde har sydd sennepsgul forklekjole med hjerte og bakside i et blomstrete gammelt dynetrekk i brune og gule toner,  Birte har sydd lilla velourkjole i str 4-5 år med grønnprikkete lommer og et hjerte bak i nakken, Jolanta har sydd forkjekjole med hjerte og Siv har sydd orange velourkjole med en sommerfugl i brun- og orangetoner.

Hilde ordna med lokaler og det praktiske og jentene har meldt seg på via eventen Hilde fiksa på Facebook. Vi bestilte oss deilig lunsj fra Muffinsmakeriet oppe i gata og hadde to skikkelig trivelige dager. Nå gleder vi oss til kanskje å få i stand et kurs basert på kaklepakke hengslebukse. Flinke damer som har lyst til å sy mer :-).

 

 

 

 

 

Her er damene i aksjon med klipping, applikering, nåling og sammensying. Noen sydde navn på kjolene sine. Stas med symaskin en kan gjøre det med :-).

 

Har du lyst til å bli med på Kaklekurs? Vi holder kjolekurs i Kongsberg 18. og 19. februar. Flere kurs blir satt opp utover våren, både nye kjolekurs og hengslebuksekurs. Les mer om kursene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Om barselgruppa har lyst på et formiddagskurs for eksempel, kan vi gjerne få til det. Samler du en gruppe deltagere og ordner lokale, har jeg mulighet til å komme der du bor og holde kurs. Vi selger også gavekort på Kaklekurs. Ta kontakt!