Et nytt Kakleår i gang!

Da er vi inne i 2012 og jeg er klar for å kjøre symaskin igjen. Har hatt en lang og god ferie med helt fri fra både blogging og sying. Nå gleder jeg meg til å sette i gang igjen. Et år med Kakle har gått utrolig fort og veldig mye bra har skjedd. Jeg er veldig glad i jobben min og fornøyd med avgjørelsen om å si opp jobben og satse fullt og helt på Kakle. Jeg savner dere, jentene på tolketjenesten, men akkurat nå er Kakle en super arbeidsplass for meg. Jeg trives med å jobbe hjemme, ha en fleksibel arbeidstid og ha mulighet til å være mer tilstede for ungene. Og heldigvis har jeg mulighet til å ta et tolkeoppdrag i ny og ne.

Kakle utvikler seg hele tiden og mye har skjedd på et år. Jeg er veldig takknemlig for all hjelp og støtte jeg får fra gode venner, familie, Lars (min fantastiske mann som redder meg og Macen ut av utallige kniper) og jentene i nettverksgruppa mi Den Råde Tråd som er verdiulle diskusjonspartnere.

Gjennom året har vi sydd SÅ masse flotte Kakleklær. Jeg digger stilen vi skaper og uttrykket vi står for. Friske fine farger, morsomme mønstre og kombinasjoner. Myke gode klær. Vi har gått fra å være nesten ren barneklesprodusent til mer og mer å sy for voksne også. Det er kjempegøy å designe kjoler, kåper og tunikaer for flotte damer. Spørs om vi ikke snart må få til noe for mannfolka også.

Mot slutten av året lanserte vi en ny Kaklepakke; henglsebuksa. Så nå er det tre Kaklepakker ute på markedet og muligheter for å spesialbestille i annen størrelse, farge eller applikasjon. Mange har lyst til å sy til seg selv og joda! Det kommer Kaklepakke voksenkjole etterhvert.  Kakle har i løpet av 2011 begynt som symaskinforhandler. Vi selger Janome symaskiner og det er moro å oppleve stadig nye kjøpere som finner frem til oss. Vi har og tatt inn en del sytilbehør, det er bare å ta turen innom.

Kaklekurs er vi i gang med. jeg har vært en tur i Skjåk og holdt kurs for noen hyggelige damer der som nå er i gang med sykvelder annahver uke. Gøy! Et kurs har vi hatt på Kongsberg og flere skal det bli utover vinteren og våren. Bli gjerne med! Jeg skal også holde et tegnspråklig Kaklekurs i Oslo nå rett på nyåret, det blir spennende.

Siden august har Marianne vært med meg i Kakle og det har vært helt supert. Jeg trives så godt med å ha en kollega og Marianne er ei skikkelig Kakledame. Håper så at du blir hos meg, Marianne. Danuta tar turen fra Polen innimellom, da er det Kaklefabrikk i Bevergrenda. En fantastisk effektiv og dyktig syerske det er moro å ha med på laget.

Tusen takk, alle som følger, kommenterer og handler hos Kakle. Jeg setter stor pris på dere! Takk for et supert Kakleår, jeg gleder meg til et nytt. Er spent på alt det måtte bringe.