Nye Kaklekurs

Vi kjører i gang nye Kakle kjolekurs i Kongsberg, et kveldskurs i midten av januar og et helgekurs i midten av ferbuar. Lyst til å være med? Bare å melde seg på.

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du en eller to barnekjoler og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy en barnekjole. Du kan velge mellom en velourkjole med pusekattapplikasjon og/eller en tosidig forklekjole med hjerteapplikasjon. Pakke med henglsebukse kommer også i løpet av høsten, på denne blir det satt opp egne kurs. Størrelse velger du selv. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

 

Kursene holdes på Beverlokalet i Sanitetsforeningens lokaler.

mandag 16/1   kl 18:30 – 21:30

tirsdag 17/1   kl 18:30 – 21:30

onsdag 18/1   kl 18:30 – 21:30

 

lørdag 18/2  kl 10:00 – 15:00

søndag 19/2  kl 10:00 – 15:00

 

Kurspris: 800,-

Materialpris: 295,-per pakke

 

Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Om barselgruppa har lyst på et formiddagskurs for eksempel, kan vi gjerne få til det. Samler du en gruppe deltagere og ordner lokale, har jeg mulighet til å komme der du bor og holde kurs. Vi selger også gavekort på Kaklekurs.  Ta kontakt!

 

Påmelding: gryaamodt@hotmail.com, 99228004