En herlig helg på Dejm

Vi har hatt en herlig helg på Designernes Eget Julemarked på DogA i Oslo i helgen. Over 150 designere og noen dyktige arrangører var med og lagde et veldig bra marked som det har vært moro å få være en del av. Utrolig masse flotte produkter, gøy med så mye god design og bra kvalitet på et sted. Jeg forstår godt at mange gjør julehandelen sin her. Jeg var heldig og fikk gjort noen julegavekjøp selv også. Gleder meg til å gi bort helt spesielle gaver.

Kjempegøy med så mange hyggelige mennesker innom Kakle. Tusen takk for alle gode ord, kjøp og bestillinger. Vi gleder oss til å ta fatt på dem :-).

 

 

Vi var godt fornøyd med utstillinga vår og fikk vist frem masse av Kakleproduktene. Veldig gøy med en del kjentfolk innom, tusen takk for at dere tok turen! Moro å hilse på en del andre produsenter og ikke minst få treffe noen av de som følger oss og veit hvem Kakle er og hva vi holder på med. Takk for besøket!

Besøket på DogA var enormt, vi hadde hundre meter kø utover gata både lørdag og søndag. Veldig gøy! En søknad til Dejm kommer garanter fra Kakle neste år også. Dette vil vi være med på!