Ny kjole – Falturilturarei…

Nina, min aller beste venninne, har fått seg Kaklekjole av sengetøyet sitt fra hu var lita. Signe, Ninas mamma som jeg elsket fiskebollemiddagene hos (rart hvordan sånne ting smaker SÅ mye bedre borte enn hjemme …), har kommet med masse deilige sengetøy fra 70-tallet. Signe hadde skapet på hytta fult av deilige retro dynetrekk fra 30-40 år tilbake, blant annet dette nydelige Marimekko-dynetrekket. Det er brunt med store hvite valmuer, blomstene har litt brent orange i kantene og blått i midten. Jeg er veldig glad i stoffet, ikke minst fordi jeg husker det fra jeg var liten og overnatta i Ringveien. Gode følelser…

Kjolen er i orange og brun velour med valmuestoffet i ermene og en av de flotte valmuene applikert på kjolen med orange tråd. Kjolen har jeg kalt Falturilturalturei. Nina kommer til å bli SÅ fin i den. Gleder meg til å se :-).

[photospace]