Nytt Kaklekurs på Kongsberg

Jeg har hatt masse henvendelser på Kaklekurset i Kongsberg i november, men tida passer ikke for alle. Vi kjører i gang nytt kurs i Kongsberg i midten av januar. Lyst til å være med? Bare å melde seg på.

 

 

 

 

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du en eller to barnekjoler og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy en barnekjole. Du kan velge mellom en velourkjole med pusekattapplikasjon og/eller en tosidig forklekjole med hjerteapplikasjon. Pakke med henglsebukse kommer også i løpet av høsten. Størrelse velger du selv. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

 

Kurset holdes på Beverlokalet i Sanitetsforeningens lokaler.

mandag 16/1   kl 18:30 – 21:30

tirsdag 17/1   kl 18:30 – 21:30

onsdag 18/1   kl 18:30 – 21:30

 

Kurspris: 800,-


Materialpris: 295,-per pakke

 

Påmelding: gryaamodt@hotmail.com, 99228004