Grønne fingre og gule tær… retro hengslebukse

Dette nydelige sengetøyet fikk jeg for ikke lenge siden dumpende ned på trappa. Nydelige farger og tvers gjennom retro. Akkurat sånt jeg bare DIGGER! Så fikk jeg en mail en dag eller to etter fra Anette som ønska seg en skikkelig retrobukse, gjerne i gørnt eller gult, til sin lille jente på fire måneder. Det kunne gjerne være bil på, det ville pappa like :-). Da satt vi sammen denne.

 

Grønne fingre og gule tær er en retro hengslebukse i str 1/2 år. Den er i gressgrønn velour og har en herlig gammel Lada applikert på brystet og på rumpa. Det blomstrete dynetrekket har jeg brukt til fôr også. Så har jeg brukt noen gamle flotte knapper jeg har fått i posten fra Vintage Sybehör i Sverige. Digger alle de supreknappene jeg har fått derfra!

 

Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa. Nederst på beina kan du sette i strikk, om du vil begynne å bruke buksa tidlig. Hjemlua har en fantastisk god passform, sitter som støpt.

[photospace]