HURRA!! Jeg vant utstillingsprisen!

Da var Nettverkskonferansen 2011 gjennomført og det med glans. Jeg hadde stort utbytte av mange av foredragene, workshopene og ikke minst av å treffe og prate med så mange spennede etablerere. Mange av etablererne var med og stilte ut sine produkter og tjenester også og det var mye flotte ting å se.

Det ble delt ut utstillingspris.

Kriteriene som skulle vektlegges var:

1. Originalitet: Vekt på særegenhet, design og kreativitet

2. Blikkfang: Tiltrekningskraft, fargebruk, utnyttelse av plassen og ryddighet

3. Budskap: Klart og tydelig budskap, formidlingsevne og salgsfremming

 

Jammen gikk jeg av med seieren. Det var utrolig gøy!

 

Anita Fjelldal fra Teach Me fikk andreplassen.Hun har lansert en ny gitar og metode som gjør det enkelt å lære å spille gitar der en intuitivt mestre grepene på kort tid! Gitaren er lettspilt  og i god kvalitet. Den har standard størrelse, og passer godt til både skolebarn og voksne.

 

 

Liv Tørring fra Sukkerberta tok tredje. Sukkerberta baker kake til de fleste anledninger.

  • Bursdag
  • Dåp
  • Konfirmasjon
  • Bryllup
  • Møte på jobben
  • Andre selskap og jubileum
Utstillingen hennes var inspirert av Askepott.
Visittkortprisen gikk til Frøy Walberg fra Hagelangs, et landskapsarkitektkontor som fokuserer på hageplanlegging og andre mindre offentlige og private oppdrag. Landskapsarkitekt MNLA Frøy Walberg Sandness driver kontoret, som holder til i et gammelt uthus på Kongsberg.
Her kommer litt flere bilder fra utstillingene.
[photospace]