Kongler i lomma – et Kaklesett til mor og barn

 

Kjersti og vesle Sigurd har fått seg mor og barn-antrekk fra Kakle. Kjersti var innom her med en stripete kjole hun hadde som hadde ødelagt glidelås. Den hadde supre farger og ble utgangspunktet for Kongler i lomma; velourkjole til mor og hengslebukse med spisslue til veslegutt. Vi brukte lommene fra kjolen, satt på en foran på kjolen til mor og en som baklomme på buksa til veslegutt. Resten brukte vi til Sigurds lue og til applikasjoner.

 

Kjerstis kjole er i mosegrønn velour. Armene er i et brunt gammelt retro dynetrekk med nydelige blomster. Vi tok utgangspunkt i en av blomstene og lagde to blomster i samme fasong av det stripete stoffet med det brune dynetrekket i midten, de fikk plass bak på kjolen. Kjolen har en super passform og sitter så fint på Kjersti. Kjempetøff!

Sigurd har fått seg hengslebukse. Den er i størrelse to år, så den er litt stor enda, men han er bare SÅ flott i den. Nydelig gutt :-). Buksa er av mørkebrun velour og er fôra med det gamle dynetrekket som Kjersti har på armene. Elefanten og knelappene er av den gamle kjolen til Kjersti og så har vi brukt den adre lomma som en kjempestor baklomme. Kult, ikke sant! Lua er også av det stripete stoffet, en spisslue som er fôra med brun ribb og har brune snorer. Knappene er sånne skikkelig flotte “bestemorknapper” med litt sånn blondelook. Nydelige…

Snakk og flott par og veldig gøy å få lov å ta bilder av dem. Tusen takk!

Mor og barn sett kan bestilles i alle varianter :-).

 

[nggallery id=171]