Tertitten retro hengslebukse

Katrine, en gammel barndomsvenninne, ønsket seg hengslebukse fra mormor i toårsgave til veslegutten sin. Den er turkis i str 2 år og har fått navnet Tertitten. Jeg fikk noen flere gardiner fra ei venninne til mamma for ikke lenge siden. Utrolig kule og i veldig god stand. De går i mørkeblått, turkis og limegrønt med littegrann hvitt. De har jeg brukt på denne buksa, både til fôr og til applikering av elefanter og knelapper. Jeg har applikert med limegrønn tråd. Knappene er noen hvite vintageknapper jeg har fått tilsendt. Er så glad for alle de flotte gamle knappene folk sender meg!

Håper både Katrine, mormor Randi og veslegutten blir fornøyde med buksa.

Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa. Denne har jeg satt i strikk nederst i beina, så trekkes den ut når poden har vokst seg stor nok til rette bein.

[photospace]