Blåklokkevikua retro hengslebukse str 1/2 år

Blåklokkevikua er en myk og deilig hengslebukse i str 1/2 år. Den er sydd i turkis velour og har en stor elefant applikert på brystet, en liten i rumpa og knelapper i samme stoff. Stoffet jeg har brukt er et gammel dynetrekk fra 70-tallet i mosegrønt med blåklokker på i hvitt, turkis, grønt og lilla. Dynetrekket har jeg fått fra hytta til Nina, en herlig tolkekollega som tømte hytta for gamle sengetøy og donerte til Kakle. Takk og takk! Jeg har applikert en eplegrønn tråd, fôra med eplegrønn krepp og brukt enkle hvite knapper.

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

[photospace]