Sjekk dette flotte paret! Her har mor og sønn fått seg matchende Kakleantrekk. Mamma Linda har fått sydd en tunika i turkis. Den er ermeløs og har applikert en stor puslespillbrikke nede på hofta og en liten i nakken. Deilig plagg som matcher godt både over en olabukse og en tights. Den kan brukes om sommeren uten noe under og kles opp mot høste og vinteren med t-skjorte eller langarma trøye under.

Vesle Jørgen på sju måneder har hengslebukse og lue i samme farger og med den samme kule puslespillbrikka. Han har en stor brikke på brystet, en liten i rumpa og en liten på lua. Jeg har applikert alt med limegrønn tråd og lua til Jørgen har limegrønn ribb. Han har bukse i størrelse 1 år. Den er stor og god enda, men med litt triks er den klar til å brukes allerede nå. Knappene er sydd langt inne på selene, de kan nok flyttes et par ganger før den blir for snau. Nederst i beina er det tredd i strikk, så den ikke blir for lang i beina. Da er det posete bein nå og så trekker Linda ut strikken når han blir lengre i beina og kan bruke den rett. Deilig med plagg som har lang brukstid. Takk Linda og Jørgen for at jeg fikk ta bilder av dere!

 

Hele barselgruppa til Jørgen var på besøk før sommeren. Gleder meg til å vise dere neste mor-barn antrekk som også blei kjempekult.Kanskje får jeg ta bilder av dem også…?

 

[photospace]