Flott Kaklegjeng på Dåset!

Søndag stilte en stor flott gjeng opp på Dåset bygdetun i Flesberg iført Kakleklær. Her er både store og små kledd opp i Kakleklær, noen i egne og noen i lånte. Det vises sommerkjoler for voksne og barn, velourkjoler, hengslebukse, joggebukse, lue, tørkle og hårbånd, og enda mangler vi et par småtroll i hengslebukser og ei lita frøken i forklekjole.

Tusen takk til alle som stilte opp! Det var gøy 🙂 Vi hadde ikke akkurat været med oss på søndag. Det regna i bøtter og spann hele dagen, men vi fikk heldigvis et lite opphold til å dra av oss regnjakkene og danse litt for de få tilskuerne vi hadde.

Flesberg bygdekvinnelag hadde ordnet et fint program og mange dyktige utstillere. Jeg fikk plass i låven, et utrolig flott lokale å stille ut i. Tusen takk til de som var innom meg. Det var veldig hyggelig med både bestillinger, salg og folk som vil kikke. Dåset er en flott gård og arrangementet er hyggelig å være med på. Om været ikke var så bra og besøket nokså labert, var rømmegrøten like god som alltid. Mmmmm….

Her kommer en liten kavalkade over de flotte ungene som dansa og viste seg frem.

[photospace]