Kakleklær til Galleri Levang

Da får Kakleklærne seg en luftetur ned til kysten i år også :-). Det blei igjen litt etter jazzen… Jeg sender en bunke klær og småvarer nedover til Galleri Levang, de skulle være på plass i galleriet til fredagen. Utstillingen i år heter Hverdag og er en møbel- og kunst og håndverks-utstilling.

 

 

Galleriet finner du på den idylliske gården Levang utenfor Kragerø. Et herlig sted som absolutt er verdt et besøk. Ann Helen fikk nedover fire høner fra oss som nå skal leve det glade liv nede på Levang. Ved siden av å drive galleriet produserer de økologiske grønnsaker og bær om sommeren. Løken og hvitløken er helt fantastisk! Jeg håper på at en liten bunt av hver er lagt ved de Kakleklærne som skal tilbake til Bevergrenda etter endt utstilling :-).

Er du på Kragerøkanten i sommer anbefaler jeg en tur innom Galleri Levang, et sted med en ro og en idyll du kommer til å bære med deg lenge.