Snabelen i aprikoser, en deilig hengslebukse til søt liten frøken

Erle på halvannet skal få seg nye hengslebukse (og ny forklekjole forøvrig). Den gamle er snart for liten og mamma har bestilt nye Kakleklær for å friske opp i garderoben.

Buksa heter Snabelen i aprikoser. Den er sydd i orange velour og har en stor elefant applikert på brystet, en liten i rumpa og knelapper i samme stoff. Stoffet er et gammelt dynetrekk fra 70-tallet i rosa med blomster i orangegult og hvitt. Dynetrekket tror jeg stammer fra Signes hytta. Takk og takk! Jeg har applikert mørkebrun tråd. De hvite søte knappene stammer fra en knappesamling jeg nettopp fikk tilsendt fra en Allersleser som ikke trodde hun kom til å få bruk for alle knappene sine. Tusen takk, Agnes Kleiv, det satte jeg stor pris på. Masse flotte knapper!  Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

[photospace]

 

 

Hanefar forklekjole skal også Erle sprade rundt i denne sommeren med tørkle til og det hele.