Kvinnovasjon med artikkel om Kakle

Kvinnovasjon Buskerud har lagt ut en artikkel om Kakle på nettsiden deres. De har skrevet om hvordan jeg startet opp med Kakle og hvordan jeg hittil har utviklet firmaet mitt. SATSER LEVEBRØDET PÅ UNIKE BARNEKLÆR er tittelen. Kjempegøy å få lov til å dele mine (ennå nokså begrensede) etableringserfaringer med andre.

KJENNER DU TIL KVINNOVASJON?

Kvinnovasjon er et innovasjonsmiljø for kvinner som starter opp egen bedrift. Målet deres er å mobilisere og motivere flere kvinner til å starte egne bedrifter, og til videre utvikling av etablerte bedrifter.  Kvinnovasjon ønsker å gi gründerspirer inspirasjon, motivasjon og kompetanse til å gjøre drøm til virkelighet. Kvinnovasjon skal øke ambisjonsnivået blant kvinner som starter egne bedrifter. Gjennom nettverksbygging, mentorordninger, kompetanseheving, profilering og en felles portal ønsker næringshagene å gi gründerspirer guts til å gå ut i verden og være tøffe, nyskapende gründerkvinner og bedriftsledere.

Jeg har vært SÅ fornøyd med den veiledningen jeg har fått via Kvinnovasjon og de arrangementene jeg har deltatt på. Supert med tiltak rettet mot oss som prøver oss med egne bedrifter. En trenger både påfyll av kunnskap og inspirasjon for å tørre å satse. Kanskje Kvinnovasjon har noe å bidra med for deg?

 

BESØK KVINNOVASJON PÅ NETTET!