Velkommen til Kaklebua!

Kaklebua er nå fylt til randen av masse flotte Kakleklær. Her finner du retroklær og retrogreier i alle mulige flotte farger og stoffer.
Jeg har nettopp hengt ut massevis av forklekjoler, velourkjoler, sommerkjoler, joggebukser og hengslebukser.  Du finner luer til både voksen og barn, hjelmluer og trekanttørkler som funker like greit knytt rundt halsen som på hodet.

 

 

 

 

 

Smekkene finnes nå i en god del varianter, det samme gjør smokkesnorer, nøkkelbånd og id-jojoer. Her fint masse for enhver retrodigger. Et supert sted å komme innom for et gavekjøp eller for å kjøpe noe til seg selv eller sine. Jeg tar i mot bestillinger på alle typer Kakleklær. kom innom, så finner vi på noe helt spesielt til deg 🙂

 

Kaklepakkene får du selvsagt hos meg, om du har lyst til å prøve deg på å sy en kjole selv. Du får dem foreløpig i to varianter, en forklekjole og en velourkjole.

 

 

 

 

Hos meg kan du også kjøpe Janome symaskiner. Jeg har tatt inn de to maskinene jeg selv syr på; Janome Easy Jeans og Janome My Lock 644. Kom for et godt tilbud!

Jeg har også begynt å selge av alt jeg har på lager av syutsyr og diverse. Trenger du knapper (jeg har både nye og herlige gamle vintage-knapper), skråbånd, underspoler, buksestrikk, symaskin-nåler, sprettekniv eller annet syutstyr, så kan det godt være jeg har det hos meg. Du kan også kjøpe diverse stoffer hos meg; velour i masse flotte farger, ribb i masse flotte farger. Jeg har litt fleece, litt ullfilt, litt isoli og en hel masse retrostoffer.

Velkommen skal du være hos meg. Gjerne bare for en titt :-). Bevergrendveien 240 er adressa, 5 km fra byen, rødt hus på en haug bak et jorde, stort eggeskilt nede ved veien. Det finner du! Kom innom og ring på, så blir jeg med deg ut eller kontakt meg på forhånd på 99228004. Jeg blir kjempeglad for å se deg! Samtidig kan du ta med deg noen deilige egg fra eggbua vår. Les mer om hønene våre her.

[photospace]