Kakle står på Jazzen i år

I år deltar Kakle på

 

 

Jazzen går av stabelen 6. – 9. juli. Jeg skal stå i Storgata rett utenfor butikken Meg&deg som til daglig selger Kakleklær. Det blir gøy! Jeg håper du tar turen innom meg.

 

Jeg tar med meg en hel masse Kakleklær i alle varianter, farger og fasonger. Noe for enhver smak. Det blir forklekjoler, velourkjoler, sommerkjoler, hengslebukser i både velour og noen tynnere bomullsvarianter.
Jeg tar med barneluer, voksenluer, hjelmluer, trekanttørkler, smokkesnorer, nøkkelbåns, id-jojoer, brosjer og kanskje litt annet gøy. Jeg selger direkte av det jeg har med meg og tar i mot bestillinger.

 

Kaklepakkene blir selvfølgelig å finne, både med forklekjole og velourkjole. I tillegg er det mulighet for spesialbestillinger. Jeg kommer til å kjøre en superkampanje på symaskinene jeg forhandler; Janome Easy Jeans og Janome My Lock 644. Tenker du på å investere i en ny symaskin eller kanskje utvide syparken med en overlockmaskin, er jazzen tida å gjøre det på. Kom innom meg og få et kjempetilbud!

 

Vi ses på jazzen!