Blåklokkevikua i barselgave

Aiva og Emil har fått en nydelig lillebror. Barselgave må selvfølgelig til og Aiva fikk velge farge på lillebors bukse. Det blei turkis. Her er lillebrors nye hengslebukse som har fått navnet Blåklokkevikua. Håper både lillebror og storesøsken blir fornøyde med resultatet :-).

[photospace]

Buksa er sydd i turkis velour og har en stor elefant applikert på brystet, en liten i rumpa og knelapper i samme stoff. Stoffet jeg er en gammel dynetrekk fra 70-tallet i mosegrønt med blåklokker på i hvitt, turkis, grønt og lilla. Dynetrekket har jeg fått fra hytta til Nina, en herlig tolkekollega som tømte hytta for gamle sengetøy og donerte til Kakle. Takk og takk! Jeg har applikert en eplegrønn tråd, fôra med eplegrønn krepp og brukt enkle hvite knapper. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.5 thoughts on “Blåklokkevikua i barselgave

 1. Iluta says:

  Emil likte buksa til lillebror så godt at han også ville ha en. Det hjælp ikke at pappaen sa at han er for stor for sånnne bukser :). Aiva syntes at “buksa var nydelig” 🙂

  • Kakle says:

   Så gøy å høre! Fint når storesøsknene er fornøyd 🙂 Kanskje vi må ordne en joggebukse for Emil med elefant i rumpa. Eller en lue.

 2. Iluta Tutane says:

  Det hadde vært fint: Og ei kjole til Aiva :). Bare må vente til etter sommerferien. Nå er det shortssesong og man aldri veit hvor mye mine unger vokser i løpet av sommer 🙂

 3. Pingback: » Fin gutt i fin bukse :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *