Da er det gjort…Oppsigelsen er levert

Da er oppsigelsen skrevet og sendt. Nå er jobben som fagansvarlig tolk på Hjelpemiddelsentralen et avsluttet kapittel. Og et nytt kapittel er godt i gang…

Det er rart å innom på jobben i går og si opp. Har jo vært i permisjon de siste to årene og jobbet mer og mer med Kakle, siden i høst som hovedgesjeft. Men det er rart allikevel å ikke lenger være ansatt. Ti år på Tolketjenesten er over. Er så glad i kollegene mine, gjengen på Tolketjenesten er nok det jeg kommer til å savne aller mest. Heldigvis skal jeg ta litt frilansoppdrag, så jeg treffer nok på dere nå og da. Og så kan jeg jo ta turen innom 🙂

Nå blir det full satsing på Kakle fremover. Valget er tatt. Jeg gleder meg 🙂

6 thoughts on “Da er det gjort…Oppsigelsen er levert

 1. Siw Eriksen says:

  Gratulerer Gry!! Så spenende…Hærlig hvordan livet kan ta en annen vending enn hva man har trodd tidligere. Vi snakkes plutselig! 🙂 Klæm Siw

  • Kakle says:

   Takk, Siw. Ja, er det ikke rart hvordan en plutselig holder på med noe helt annet. Hadde noen sagt til meg for tre år siden at jeg skulle holde på som sydame, hadde jeg nok bare kikka rart på dem :-)))

   Men jeg stortrives med det! Og så er det så deilig å av og til komme ut og tolke med våre herlige kollegaer. Helidge, vi 🙂

  • Kakle says:

   Dette svaret har visst blitt stoppet av Aksimet. Ja ja ,bedre seint enn aldri 😉 Takk, @google-406f32a5e62e783c0d3ce507f7791de5:disqus . Ja, er det ikke rart hvordan en plutselig holder på med noe helt annet. Hadde noen sagt til meg for tre år siden at jeg skulle holde på som sydame, hadde jeg nok bare kikka rart på dem :-)))

   Men jeg stortrives med det! Og så er det så deilig å av og til komme ut og tolke med våre herlige kollegaer. Heldige, vi 🙂

 2. Tone says:

  Hei!
  så spennende da! Jeg måtte inn å se om du fortsatt sydde barneklær, og det gjør du i aller høyeste grad! Grattis så mye med nytt karrierevalg, det blir spennende! Jeg elsker disse retrostoffene
  selv, og har sydd litt puter. Er alltid på jakt etter det ultimate sengetrekket;-)
  Jeg har et par tips om du mot formodning skulle gå tom for stoffer. Disse bloggene har deilige stoffpakker til salgs…
  Du har HELT sikkert oppdaget disse før, men her er de nå:

  http://budeiesom.blogspot.com/
  (som har annonsert opprydding av syrommet etter komfirmasjon)

  http://kasparasregnbue.blogspot.com/
  (dama som har kjøpt opp det utlimate lageret fra retrosengetøyguru: Kardemomme!)

  Masse lykke til!
  Hilsen Tone fra Kongsberg

  • Kakle says:

   Joda, her går symaskinene varme stadig vekk 😉 Tusen takk for flotte tips. Jeg er alltid på jakt etter nye deilige retrostoffer. Kjenner bloggene, men jeg har lite tid til å surfe på alle disse flotte bloggene rundt omkring. Får ta meg en ekstra titt inn på disse to nå. Thank u 🙂

   Flott blogg du har, forresten.

  • Kakle says:

   Dette svaret har visst blitt stoppet av Aksimet. Ja ja ,bedre seint enn aldri 😉 Hei
   @885fe3a5385b95232f036935d8a9a3cd:disqus
   .
   Joda, her går symaskinene varme stadig vekk 😉 Tusen takk for flotte tips. Jeg er alltid på jakt etter nye deilige retrostoffer. Kjenner bloggene, men jeg har lite tid til å surfe på alle disse flotte bloggene rundt omkring. Får ta meg en ekstra titt inn på disse to nå. Thank u 🙂

   Flott blogg du har, forresten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *