Da er endelig lørdagen her. Dette blir gøy!

Nå er Kakle- og Multemoklær  hengt opp og vist frem fra sine beste sider.  Kaklepakker og symaskiner står klare for den som har tenkt å komme i gang med søm selv. Kaka er bakt og kaffen settes snart over.

Vi gleder oss veldig og håper å få noen innom oss på en titt og en prat.
Vi har masse retro barneklær, vesker, stolputer, luer og diverse klare som vi gleder oss til å vise frem og selge. Vi gir tips og råd om å sy barneklær. Har du lyst til å komme i gang selv?

Jeg tar med mine nye Kaklepakker, en startpakke for deg som har lyst til å sy selv en forklekjole eller en velourkjole til ei lita frøken. I denne får du alt du trenger, det er bare å sette i gang å sy! Det blir kampanje på Janome symaskiner. Gode solide mekaniske maskiner, herlige å sy med. Noe for deg?

Håper vi ses på Kunstnerhuset på Tislegård i dag mellom 12:00 og 16:00. Velkommen!