Mitt flotte visningsrom er endelig i bruk

Jeg har en utrolig snill mann! I romjula spurte han meg om vi ikke skulle lage et rom til Kakle. Et sted jeg kunne vise frem Kakleklærne, et sted jeg kunne ta med kunder som kommer for å se det jeg har sydd opp eller bestille noe. Min mann er en gjøremann. Så når han får lyst til å gjøre noe – ja, så gjør han det! Han tok en del av verkstedet sitt (det stedet på gården han liker seg best, ja kanskje etter hønsehuset…) og ga det til meg. Jeg blir ydmyk… Først var det riving, snekring og maling. Så satte han i gang med å lage flotte kroker og oppheng av bjørk. Til slutt bar det av sted til IKEA for å skaffe hylle, lys, speil, metalloppheng, kleshengere og diverse. Og se så flott det har blitt!

Vi har hatt litt trøbbel med å lufte ut malingslukta, men nå er det endelig klart til å brukes. Så nå er det bare å ta turen innom for å ta en kikk. Hjertelig velkommen!

[photospace]