Åkerø retro hengslebukse str 1 år

Denne deilige retro hengslebuksa i str 1 år er sydd i brun velour og har et eple applikert på brystet, et lite eple i rumpa og knelapper i samme stoff. Stoffet jeg er en gammel duk fra 70-tallet i mosegrønt med blomster i gult, orange, brunt og grønt. Stoffet jeg har fôra med er et stripete bomullsstoff i mosegrønt og limegrønt jeg fik av ei venninne av mamma. Jeg har applikert en grønn brodertråd som går i flere grønn-nyanser og noen kule mosegrønne knapper som er opphøyd med en liten spiss i midten.

[photospace]

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.