Greenpeace pus retro hengslebukse str 1 år

Greenpeacepus er en retro hengslebukse er i str 1 år. Den er sydd i mørk lilla velour og har en pusekatt applikert på brystet og knelapper i samme stoff. Stoffet er et gammelt dynetrekk fra 70-tallet i grønntoner som stammer fra Nedre Gausen skole i Holmestrand. Noen som kjenner den igjen kanskje? Gamle barndomsminner… Buksa er fôra med et smårutete grønt og hvitt gammel dynetrekk. Jeg har applikert limegrønn tråd og brukt limegrønne knapper.

Buksa har også en tilhørende hjelmlue til kr 230,-.

[photospace]

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.