Magnes vårfriske snabelbukse

Endelig kom Magne til verden! Gratulerer så masse Marianne og Lars Kristian! Vi var mange som venta på ham, tirsdagsjentene har lenge vært klare til endelig å få med oss en baby igjen. Nå har han kommet 🙂 I kveld er de andre jentene over på barselvisitt og her er barselgava. Jeg var så uheldig å ikke få barnevakt i kveld, så jeg får glede meg til det byr seg en ny mulighet til å hilse på veslegutten.

Magne får FULL PAKKE med hengslebukse, tilhørende hjelmlue, smekke og smokkesnor. Settet er sydd i et gammelt blomstrete dynetrekk i duse grønntoner, et deilig retrostoff fra det glade 70-tall. Buksa er i grønn velour og har sømmer i lysegrønt.

Vi gleder oss til å ha en stilig retrogutt med på tirsdagskveldene og få litt etterlengta babykos 🙂

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Magnes vårfriske snabelbukse

    • Kakle says:

      Tusen takk! Jeg ble også veldig fornøyd med den varianten. Deilige friske farger til en nydelig til en liten sjarmør. Dynetrekket fikk jeg etter en opprydding på Nedre Gausen skole i Holmestrand. Veldig gøy med folk som husker på meg og sender meg sine 70-talls skatter.
      Er flittig leser av Foreldremanualen, en super side. Har du lyst til å fremheve noe av det jeg gjør i en eller annen sammenheng, er jeg mer enn gjerne med på det!

  1. Pingback: » Kjekk liten kar med snabelbukse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *