Blåbærtur retro hengslebukse

Denne deilige retro hengslebuksa er sydd i gressgrønn velour og et herlig retro dynetrekk. Elefantene er skikkelig populære, så nok en gang er det elefanter applikert, både på brystet og på rumpa og så er det knelapper. Stoffet jeg har applikert med er et dynetrekk fra 70-tallet, fra langt inne i skapet på Ninas hytte. Det er store rosa klokkeblomster med grønne blomster og små lilla bær. Jeg har brukt mørk lilla tråd og noen enkle hvite knapper.
Buksa kan leveres med både hjelmlue (kr 230,-) og tørkle (kr 100,-).

[photospace]

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

SOLGT