Freddy frosk retro forklekjole str 3-6 år

Freddy frosk er en frisk og spretten forklekjole i str 3-6 år. Kjolen er sydd i et gammelt sengetøy fra Ninas hytta, det har gule klokkeblomster, mosegrønne blader og orange bær. Kombinert med limegrønt bomullsstoff er kjolen herlig frisk i fargene. Jeg har applikert frosken på med en orange tråd og brukt hvite knapper med orange kant rundt.

[photospace]

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.

2 thoughts on “Freddy frosk retro forklekjole str 3-6 år

 1. Ulvinnen says:

  En virkelig flott kjole – og en inspirasjon til meg som nettopp har kjøpt meg symaskin. Gleder meg til å se mer fra Kakle. Mer retroinspirasjon kan dere også finne hos meg på ulvinnenoglilleulv.blogspot.com
  Stå på videre!

  • Kakle says:

   Tusen takk! Freddy frosk er en deilig kjole. Så gøy du har kjøpt deg symaskin, da er det bare å sette i gang å sy. Følg med på Kakle fremover 🙂 Jeg kommer til å tilby litt av hvert for de syglade…

   Var inne på siden din. Gleder meg til å følge med på LilleUlv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *