Blomstereng-sett i barselgave til vesle Aksel

En ny bevergrending har kommet til verden! Lørdag ble Aksel født, han ønskes velkommen til verdens flotteste grend 🙂 Gratulerer så masse, Bente og Thomas! Denne herlige hengslebuksa i str 1/2 år er sydd på bestilling fra mormor til veslegutten. Settet heter Retro blomstereng. Til buksa har jeg sydd matchende smekke. Buksa heter Blomstereng og har appplikasjoner og fôr i et herlig retrostoff jeg fikk av en kaklekunde. Tusen takk, Heidi for masse flotte stoffer. Dette måtte jeg bare sy av med en gang, snakk om supre farger! Det blomstrete gamle dynetrekket er brunt med klare flotte blomster i orange, gult og hvitt og lysegrønne blader. Velouren er i brun. Buksa har en stor elefant foran, en liten bak og knelapper på rumpa. Jeg har applikert med grønn tråd, knappene har jeg trukket av dynetrekket.

Nederst på beina på buksa er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

I samme stoffet har jeg sydd smekke. På baksiden har de plastbelagt frottè, noe som gjør den behagelig og myk samtidig som den holder barnet tørt. Smekka har to sett med knapper, så de har laaaang brukstid.

[photospace]