Oldemors gamle grønne kjole har blitt julegaver

Jeg er tante til to herlige småtroll, Magnus og Mia. Min kjære søster ønska seg Kakleklær til dem i julegave. Og det måtte de jo få!

Jeg tok utgangspunkt i oldemors gamle kjole. Mamma fant for en tid siden denne grelle grønne kjolen på stabburet, hun mener den er etter min bestemor Martha. Den er utrolig tøff i grønt litt skinnende stoff med svømmende fisker på. Knalltøft retrostoff! Det har fått prege klærne, med elefantapplikasjoner og knelapper. Klærne er i grønn velour, Mia har fått hengslebukse og hjelmlue, Magnus har fått joggebukse og lue. Magnus sine klær har sort ribb. Mia sin hengslebukse har fått sorte grove knapper fra Andrès bestemors knappesamling (igjen, tuuusen takk for dem…) Hengselbuksa er fôra med mormors gamle grønne kreppdynetrekk. Det har du sovet masse i, Siv 🙂

Håper Magnus og Mia kommer til å trives i oldemors og mormors gamle filler 🙂 Moro når en finner ting som kan brukes om igjen og ikke minst som gir en sånne deilige barndomsminner på kjøpet.

[photospace]