Kakle ønsker godt nyttår!

Kakle ønsker alle dere som følger meg et godt nytt år . Jeg ser frem til et 2011 med masse nye og spennende muligheter.

Tusen takk til alle gode kunder gjennom første Kakle-år og ikke minst for alle heiarop og klapp på skuldra. Det er moro når folk liker det en holder på med! Tusen takk til alle som har kommet innom med supre 70-talls stoffer. Jeg digger alle gamle sengetøy, duker og diverse som har dukket opp på trappa. Jeg liker tanken på at det skal få et nytt liv som en forklekjole, ei smekke, et tørkle eller som en elefantapplikasjon på en hengslebukse. Gjenbruk og redesign gir dobbel bruksverdi og dobbel glede!

Jeg gleder meg til et nytt år! Masse nye Kakle-plagg skal få se dagens lys. Unike Kakle-plagg laget av retrostoffer fra 70-tallet. Myke og deilige klær som er gode å leike i. Har du lyst på noe helt spesielt er det bare å ta turen innom og bli med å sette sammen din helt spesielle Kakle-bukse eller -kjole.

Nå er nettbutikken åpna. Ta turen innom og sjekk om det ligger noe der for akkurat deg. Jeg legger stadig ut nye plagg. Snart kommer det ut en haug med smokkesnorer lagd av gamle retrostoffer. Sååå myke og deilige.

Kakle legger stadig ut nye plagg og info på Facebook. Kjenner du noen som burde få vite om Kakle, send dem gjerne en invitasjon. Når vi når 750 tilhengere gir jeg bort et valgfritt Kakleplagg. Jeg gir stadig bort et og annet Kakle-plagg, så følg med!

Takk for all støtte og godord på veien. Jeg setter SÅ pris på det!

Klem Gry