Nye smekker legges ut for salg

Her kommer en bunke Kaklesmekker som legges ut for salg. Smekkene er selvfølgelig sydd av gode gamle retro-stoffer fra det glade 70-tall. På baksiden har de plastbelagt frottè, noe som gjør den behagelig og myk samtidig som den holder barnet tørt. Smekkene har to sett med knapper, så de har laaaang brukstid. Smekkene er flotte både som siklesmekker og som spisesmekker. En såpass kul smekke bør ligge i stelleveska til kafèturen.

[photospace]

Disse lager i alle mulige slags retrostoffer. Kanskje vil du ha en som matcher en bukse eller en kjole. Eller hva med en smekke og smokkesnor i samme stil?

I forbindelse med åpningen av egen nettbutikk får de tre første som handler hos meg med seg en smekke. Velg blant disse eller spesialbestill en i det retrostoffet du liker aller best.