Hele familen i nye Kakle-klær til jul!

Til familien Vik Christensen venter det Kakle-klær i julegave. Men siden ungene ikke kommer seg inn på nett sjøl, fikk jeg legge dem ut nå. Mor i huset, Nina, har fått seg tunika og lue med navnet Melkekartongepler. Sigrid på åtte har fått tunika og lue som heter Happycat.

Begge er sydd i rød velour. Happycat er applikert på i et gammelt dynetrekk i gult med orange, røde og hvite små blomster. Et skikkelig utvaska og deilig mykt sengetøy fra 70-tallet. Melkekartongepler har applikert på epler i et herlig stoff med blomster i gult, rødt, orange og hvitt på en lysebrun bakgrunn. Blomstene ligner veldig på de som var på melkekartongene for en god del år siden. Stoffet fikk jeg helt og ubrukt, men det har definitivt liggi godt lagra siden 70-tallet.

Åsmund, veslegutt i familien, skal få seg en ny hengslebukse. Han har allerede vokst fra to, nå er tredje på vei nedover til Larvik. Denne har fått følge av en Kaklelue. Åsmunds Dumbobukse er sydd i petrol velour (en helt nydelig farge) og har fôr og applikasjoner i et nydelig rødrutete stoff som jeg mistenker er langt mer enn førti år gammelt. Stoffet var et gammelt barnedynetrekk, jeg syns det er fantastisk fint og passet godt sammen med petrolen. Knappene kommer fra knappesamlinga til Andrè sin bestemor. Tuuusen takk for den esken. Masse flotte skatter der!

Storebror Olav har fått seg lue som matcher lillebrors. En rød ladalue 🙂

[photospace]

SOLGT