Nye flotte Kakle-varer på Bånsull!

I det siste har jeg jobba masse med å utvikle nye småvarer. Her kommer resultatet. Fra Kakle kan du nå få smokkesnorer, smekker og trekanttørkler. Alt er selvfølgelig laget av gamle retrostoffer fra det glade 70-tall.

Smokkesnorene har metallklype i den ene enden og silikonring til å feste i smokken i den andre enden.

Smekkene har plastbelagt frottè på baksiden, noe som gjør den behagelig og myk samtidig som den holder barnet tørt. Smekkene har to sett med knapper, så de har laaang brukstid. Smekkene er flotte både som siklesmekker og som spisesmekker. En såpass kul smekke bør ligge i stelleveska til kafèturen.

Trekanttørklene er kule både knytt rundt halsen og som hodetørkle på små søte frøkner. Har et par gutter som har kjøpt dem for å lage bånd til å knyte rundt hodet. Her er bare et lite utvalg av tørklene, har dem i en god del andre stoffer også.

Jeg har også laget opp en bunke luer til Bånsull. Disse er i størrelse småbarn. Luene kan også fåes i størrelse barn og ungdom/voksen.

Det begynte å bli tynt på Bånsull sin kjolestang også, så jeg har sydd opp noenforklekjoler til butikken. De ønsket seg noen varianter i rødt og rosa, så her kommer en bunke med skikkelig jentekjoler.

Er du heldig finner du akkurat det du er ute etter, hvis ikke er det bare å komme med bestilling. Forklekjolene er supersøte med tørkle på hodet i samme stoffet. Kanskje duhar lyst på tørkle og smokkesnor i samme design eller en smekke med likt stoff som applikasjonen på en lue. Bare å ta kontakt 🙂