Ingrids julekjole

Da er Ingrids julekjole ferdig. Ingrids mamma falt for den stripete retrokappa og bestilte julekjole til vesla.  Julekjolen er i rød velour med et applikert hjerte på brystet. Hjertet er tegna av Anne, eldstejenta mi og venninna til Ingrid. Kjolen har fått lange ermer med littegrann trompetavslutning. Den har knyting i ryggen av brunt fløyelsbånd funnet på loppis og har en kant nederst av brune blomster, den har jeg fått av Berit litt lenger ned i grenda, hennes mamma jobbet i stoff-forretning tilbake på 70-tallet. Tusen takk, Berit 🙂

no images were found

SOLGT

2 thoughts on “Ingrids julekjole

 1. Eliana Lakis says:

  Hei Gry,
  Du har utrolig mye fint, og likte ideene dine hvor du skaper behagelig og spreke farger til de små sjarmtrollerne. Jeg lurer på om du har en rød julekjole med lang arm for ei jenta på 6 år? hvis ja, hva det koster?
  mvh
  Eliana

  • Kakle says:

   Tusen tusen takk. Veldig hyggelig når folk liker det jeg holder på med 🙂
   Jeg kan ordne julekjole til jenta di. Kjole med lang arm i str 8 år (som jeg foreslår til henne, min datter på 6 passer bra inn i den) kommer på kr 559,-.
   Bare å sende meg en mail om du vil bestille. Tipper jeg har et par tre ukers leveringstid akkurat nå.

   Gry

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *