Den store eika retro forklekjole

Den store eika er en herlig forklekjole i str 1-3 år.

Kjolen er sydd i et flott blomstrete sengetøy fra 70-tallet i grønt, rosa og lilla og et lys lilla bomullsstoff. Det samme stoffet har jeg brukt til å applikere på ei eik. Stammen er lagd av en gammel 70-talls duk, småblomstrete i grønt og hvitt.  Jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med mosegrønn tråd. Knappene er noen flotte mosegrønne perlemorsknapper.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.

[nggallery id=113]