Mikkel rev retro hengslebukse

Tevje skal få seg en Kakle-bukse som også kan arves av den kommende lillesøsteren. Sånne oppdrag liker jeg :-). Jeg digger unisex-klær, det er gøy å lage ting som kan brukes av både jenter og gutter.  Det blei en bukse i orange velour som er fôret med et gammelt olivengrønt krepp-dynetrekk fra min barndom.  Og elefanter skulle det være, en foran, en på rumpa og så knelapper.  Stoffet jeg har applikert med er et blomstrete bomullsstoff fra 70-tallet i brunt, grønt, orange og gult. Jeg tror det har vært en kappegardin, kanskje i et kjøkkenvindu… Jeg har bruktolivengrønn tråd og olivengrønne knapper.

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

[nggallery id=104]

SOLGT