Gravemaskinfører retro hengslebukse

Denne kule retro hengslebuksa  i størrelse 1 år er sydd på bestilling. Buksa er sydd i brun velour og er fôret med et gammelt mørk turkis krepp dynetrekk.  Veslegutten skal få seg bukse med gravemaskin på. Stoffet jeg har applikert med er et kult storblomstrete frottèstoff fra 70-tallet i mørk blått, mørk turkis og hvitt. Jeg tror det lå i en pose som en eller annen hyggelig dame (det er stort sett damer…) har satt på trappa til meg. Jeg har brukt turkis tråd og noen utrolig flotte turkise perlemorsknapper fra Bånsull. Klarte rett og slett ikke å går forbi dem….

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

[nggallery id=103]

SOLGT