Pusekatt og pepperkakebaker

Her kommer to forklekjoler bestilt til storesøster og lillesøster på Sagene. Bestillingen var forklekjoler med Ninas gamle sengetøy fra hytta kombinert med dette lyngfargede bomullsstoffet. Applikasjonene stod jeg fritt til å velge selv. Det ble pepperkakemann og -kone til storesøster og en pusekatt til lillesøster. Kjolene er i str 1-3 og 3-6 år (med litt ekstra lengde). Jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med grønn tråd og brukt grønne og hvite knapper på begge sider. Like, så ingen syns noe er urettferdig 😉  Håper kjolene faller i smak hos søstrene. Ser for meg disse hadde blitt fine med lysegrønt ulltøy under nå utover høst og vinter.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

[nggallery id=101]

SOLGT