Dino på tur retro forklekjole

Denne  forklekjolen er i størrelse 3-6 år og er sydd på bestilling. Håper du blir fornøyd, Marte :-). Bukse til lillebror kommer så fort den er klar.

Storesøster ønsket seg en grønn kjole med rosa diosaur på. Dette ble resultatet. Det rosa blomstrete dynetrekket fra 70-tallet er et loppisfunn, den grønne bommullstoffet matchet bra til.  Applikasjonen er altså en dinosaurus, håper det var en slik hun så for seg…  Jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med rosa tråd. Knappene på den ene siden er plaine og hvite, på den andre fant jeg fram noen tøffe hvite secondhandknapper med et merkelig mønster på.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

[nggallery id=102]

SOLGT