Eik i solsteik

Denne spenstige forklekjolen er i størrelse 1-3 år og er sydd på bestilling. Håper du blir fornøyd, Ann Kristin 🙂

Nok en gang er det Ninas hyttesengetøy som blir valgt ut til Kakle-klær. De dynetrekka er bare herlige! Denne varianten går i mørk gult, grønt og orange på hvit bunn.  Det gule stoffet jeg har brukt til er en gammel gardin. Deilig farge! Applikasjonen er et stort eiketre, stammen er av en gammel 70-talls gardin jeg fikk fra barnehagen vår. Jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med grønn tråd og brukt noen kule mosegrønne knapper.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

no images were found

SOLGT

4 thoughts on “Eik i solsteik

  1. Helene says:

    Heii! I dag fikk jeg kjolen i posten! Tuuuusen takk, den var helt nydelig søt! Bilde av vesla med kjolen på, ligger på bloggen min, hvis du vil se 😉

    • Kakle says:

      Så bra den har falt i smak. Frøkna var KJEMPESØT med den! Får jeg lov å bruke bildet i bloggen? Har du lyst å sende meg noen flere blir jeg superglad 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *