Syvers nye høstdress

Så var det Syvers tur til å få seg en høstdress. Det blei denne retro hengslebuksa i gode varme høstfarger i størrelse 1 1/2 år med hjelmlue til. Klærne er sydd i orange velour. Stoffet jeg har applikert med er et av de flotte sengetøyene jeg fikk fra Signe sin hytte. Takk igjen, Signe. De har jeg jammen fått brukt mye av. Deilige farger på dette her. Og som så mange ganger nå er det elefanter på, en på brystet og en på rumpa og så knelapper. Samme stoff er brukt til fôring.  Jeg har applikert med brun tråd. Knappene er secondhand, fra den berømmelige knappesamlingen til en snill gammel dame.

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

[nggallery id=97]