Jennys nye høstdress

Lille søte kusine Jenny ville ha seg nye Kakle-dress. Hum fikk seg denne deilige retro hengslebuksa i størrelse 1 1/2 år med hjelmlue til. Klærne er sydd i turkis velour. Stoffet jeg har applikert med var en liten og stedvis ganske sliten stoffrest som lå med i en pose med gamle stoffer jeg fikk. Veldig pent stoff! Jeg har applikert på elefanter, en på brystet og en på rumpa og så knelapper. Buksa er fôret med et mørk lilla bomullsstoff. Jeg har applikert med mørkelilla tråd og brukt mørkelilla knapper.

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

[nggallery id=96]

SOLGT