Liten prinsesse og ung entrepenør til søster og bror

Denne forklekjolen og hengslebuksa er bestilt til storesøster på fire og lillebror på halvannet på Heistadmoen.  Begge er i brun velour. Storesøster ønska seg en prinsesse på og lillebror skulle få en gravemaskin.

[nggallery id=95]

“Liten prinsesse” har da fått applikert en hoppende glad prinsesse i et rosa sengetøy som min supre mamma kom hjem med etter en runde på loppemarked. Så var det å få tak i litt hudfarga stoff til kroppen. Til krona hadde jeg liggende et gullstoff og det ble jo helt perfekt. Håper prinsessa faller i smak 🙂

Hengslebuksa er i størrelse 2 år. Det blomstrete turkise stoffet er et retrostoff fra 70-tallet som jeg tror har kommet fra Irenes mamma. Takk og takk :-). Jeg har altså applikert en gravemaskin, samme stoff er brukt til knelapper og fôring. Stoffet jeg har fôret med er et gammelt mørk turkis dynetrekk jeg har fått fra svigermor. Det liker jeg skikkelig godt, så jeg gleder meg til å sy mer av det. Knappene på “Ung entrepenør” er noen flotte turkise perlemorsknapper jeg fant på Bånsull i Drammen. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa.

SOLGT