Tuvas flowerpower dress

Nå var det på tide Tuva fikk seg en ny Kakle-bukse mente mor Heidi.  Det blei denne deilige retro hengslebuksa i størrelse 1 år med hjelmlue til. Klærne er sydd i rød velour. Stoffet jeg har applikert har vært en retro blomstrete kjole i hvitt, orange, rødt og blått med massevis av rysjer. Rysjene er klipt opp og strøket og har blitt til noen flotte elefanter, en på brystet og en på rumpa og så knelapper. Buksa er fôret med et rødt stoff med hvite polkaprikker, tror det en gang har vært en duk. Jeg har applikert med marineblå tråd. Knappene er secondhand, fra den berømmelige knappesamlingen til en snill gammel dame.

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

[nggallery id=92]

SOLGT