Til himmels forklekjole med tørkle

Denne forklekjolen og tilhørende tørkle er premie i et lotteri i bloggen Pias verden. Stikk innom og legg igjen en kommentar, så er du med i trekningen.

Det blomstrete dynetrekket denne forklekjolen er sydd av er nok et vellykka loppisfunn. Det er deilig og mykt og i nydelige farger. Stoffet går i duse toner av beige, hvitt og olivengrønt med en skarp kontrast i rosa. Dynetrekket er kombinert med et mørk lilla bomullsstoff.  Applikasjonen er en ballong i snor, jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med beige tråd. På den ene siden har kjolen beige knapper, på den andre mørk lilla, begge har litt skimmer i seg.

Forklekjolen er i størrelse 1-3 år, tørklet er onesize.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

no images were found