Til himmels forklekjole med tørkle

Denne forklekjolen og tilhørende tørkle er premie i et lotteri i bloggen Pias verden. Stikk innom og legg igjen en kommentar, så er du med i trekningen.

Det blomstrete dynetrekket denne forklekjolen er sydd av er nok et vellykka loppisfunn. Det er deilig og mykt og i nydelige farger. Stoffet går i duse toner av beige, hvitt og olivengrønt med en skarp kontrast i rosa. Dynetrekket er kombinert med et mørk lilla bomullsstoff.  Applikasjonen er en ballong i snor, jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med beige tråd. På den ene siden har kjolen beige knapper, på den andre mørk lilla, begge har litt skimmer i seg.

Forklekjolen er i størrelse 1-3 år, tørklet er onesize.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

[nggallery id=86]