Ligge i grønne enger joggebukse

[nggallery id=85]

Denne joggebuksa er sydd på bestilling til ei søt lita snuppe. Den er sydd i limegrønn velour og har en mørkegrønn “pjuskete” ribb i livet og på beina. Jeg hadde litt trøbbel med å finne en bra ribb til denne buksa, men en syvenninne, Nora, hadde en rest av denne fantastiske ribben til meg. Tusen takk, Nora. Den matcha SÅ bra resten av buksa. Applikasjonene er gjort med en skarp rosa tråd. Stoffet jeg har brukt som knelapper og elefant i rumpa stammer fra en råkul storblomstrete knelang kjole med lange spisse snipper fra det glade 70-tall. Hadde jeg bare vært tøff nok, skulle jeg brukt kjolen sjøl. Men stoffet var så kult (og jeg litt pinglete…) så det blei til en joggebukse i stedet. Gleder meg til å lage flere plagg av det stoffet.

SOLGT