Sjekk hvilken orden!!!

no images were found

Hele åtte timer brukte jeg på å komme meg gjennom de enorme haugene med stoffer i kjelleren. Jeg endte opp med fem søplesekker som skal leveres videre til loppis og alle stoffene mine sirlig sortert i hauger etter farge. Veeeldig stolt av meg sjøl, asså!

Alle gamle retro-stoffer ligger i to rader på tre hyller i gangen. Så kommer det opp et stativ med trådkurver der alle stoffrestene er sortert. Så måtte gubben i gang å snekre en ny hylle der nede for å få plass til en del store stoffer og diverse jeg ikke helt veit hva jeg skal bruke til.

For en jobb! Men nå blir det moro å komme i gang med sying igjen etter ferien 🙂

2 thoughts on “Sjekk hvilken orden!!!

    • Kakle says:

      Tusen takk! Veldig fornøyd med egen innsats 🙂 Du skulle sett tilstanden før jeg satt i gang 😉

      Veldig artig å få stille ut på Galleri Levang i sommer. Vi var innom i forrige uke. Et utrolig sjarmerende galleri med masse flotte produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *